Delicatessen

Wijnhuis Heythuysen heeft sinds kort, naast het reeds bestaande assortiment voorverpakte delicatessen, ook een uitgebreid assortiment verse Nederlandse- en buitenlandse kazen, olijven en tapenades.

We hebben een groothandel in de arm genomen die gespecialiseerd is in binnenlandse en buitenlandse delicatessen, met name kazen, olijven en tapas. Een ruim assortiment, waarmee wij ons kunnen onderscheiden. Denk bijvoorbeeld aan een betere Brie, Brie de Nangis, of Camembert. Enkele harde kazen als Manchego, Tête de Moine, of Comté. De unieke Blauwschimmelkazen Roquefort, Stilton Blue, of de betere Cambozola; Grand Noir. De bekende Morbier, le Merlemont, of Taleggio. Uiteraard mogen bij ons de aan drank gerelateerde kazen niet ontbreken. Chimay à la bleue, Plaisir au Chablis, Duvel Bierkaas, Val de Loue en Camembert Calvados. Verder een ruime keuze aan wat onbekendere kazen, die zeker het ontdekken waard zijn.

Volgens eigenaar Gradje Nijssen is dit een mooie aanvulling op het reeds bestaande assortiment. “We hebben heerlijke wijnen en mooie speciaalbieren, maar een avond is pas echt compleet als er ook wat lekkere “snoepjes” op tafel staan. “Wij kunnen u een heerlijk advies geven voor bij uw wijn, danwel bier.” U kunt ook een heerlijk kaasplankje laten samenstellen voor uw feest, of gewoon een gezellige borrel.

Komt u gerust eens kijken en proeven. Wij weten zeker dat u, net als ons, overtuigd zult zijn van deze heerlijke producten.