Gedistilleerd

Uiteraard hebben wij ook een ruim assortiment gedistilleerd. Er bestaat een enorme diversiteit aan gedistilleerd en distillaten worden over de hele wereld gemaakt. Denk hierbij onder andere aan jeneversoorten, wodka, rum, tequila, diverse likeuren en ga zo maar door. Ook hebben wij een brede keus in blended en malt whisky’s. Zelfs de onbekendere distillaten als Chartreuse uit Frankrijk, Kruskovaç uit Kroatië en Piscu uit Brazilië. Kortom ons assortiment is heel divers en ruim. Mochten wij een product niet op voorraad hebben dan krijgen wij wekelijks van diverse leveranciers geleverd en zullen wij altijd proberen dit product voor U te bestellen.

Wij hebben geen overzicht van ons assortiment beschikbaar, maar U kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie. Uiteraard bent U ook van harte welkom in onze winkel.

Wij brengen vier maal per jaar een “wijnwijzer” uit, een folder boordevol leuke aanbiedingen op het gebied van wijn, gedistilleerd en bier. Als U zich aanmeld voor onze nieuwsbrief, krijgt U een link naar de digitale folder iedere keer via uw e-mailadres.