< Terug naar het overzicht

Whiskyproeverij

03 | 10 | 2015

Whiskyproeverij
 
Binnenkort organiseren wij 2 whiskyproeverijen. Op dinsdag 10 november én donderdag 26 november 2015, beide avonden om 20.00u. Dit zullen wij, net als vorig jaar, doen in samenwerking met Bresser & Timmer. We hebben echter wel gekozen voor een andere presentator. Niet omdat Jock Shaw nu zo tegenviel, maar om er wat afwisseling in te houden.
 
Deze avonden zullen gepresenteerd worden door Wouter van Tol van “Most Tasteable”. Hij is ervaren in het geven van diverse proeverijen en presentaties, waarvan velen namens Bresser & Timmer.
“Mijn proeverijen zijn doorspekt met leuke anekdotes, interessante (whisky)weetjes en natuurlijk een selectie van mooie en bijzondere whisky’s.”
De whisky’s op deze avond zullen niet minder zijn dan u van ons gewend bent. Wij zullen zorgen voor een kwalitatief mooie en verrassende line-up.
 
De kosten voor deze proeverij bedragen €30,- per persoon. Aanmelden en betalen kan bij ons in de winkel. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
 
Beide avonden worden wederom gehouden bij
Restaurant De Busjop, eten & genieten.
Busschopsweg 9 6093 AA Heythuysen