Wijnen

Wijnen hebben wij van over de hele wereld. Van Chili tot de Elzas en van Nieuw-Zeeland tot Toscane. Van de kleinere tot de grotere wijnhuizen. Wij selecteren en importeren wereldwijd de mooiste wijnen en bieden U die altijd tegen een aantrekkelijke prijs aan. Een optimale prijs/kwaliteitverhouding is waar wij voor staan. Tevens kunnen wij U voorzien van een passend wijn/spijs advies.

Iedere maand hebben wij een wijn van de maand, vaak een erg leuke aanbieding. Kijk hiervoor onder het kopje “wijn van de maand” in de menubalk. Hierbij hebben wij altijd een heerlijk begeleidend recept van onze eigen chef-kok. Als U zich aanmeld voor onze nieuwsbrief, krijgt U deze iedere maand via uw e-mailadres.

Tevens brengen “De Wijnproevers” vier maal per jaar een “wijnwijzer” uit, een folder boordevol leuke aanbiedingen op het gebied van wijn, gedistilleerd en bier. Als U zich aanmeld voor onze nieuwsbrief, krijgt U een link naar de digitale folder iedere keer via uw e-mailadres.

Hieronder is een link naar een Pdf-bestand met ons wijnassortiment. Wij proberen deze lijst zo actueel mogelijk te houden. Echter is deze lijst altijd onder voorbehoud van prijswijzigingen en wijzigingen in jaartallen.

Voor vragen kunt U altijd contact met ons opnemen en uiteraard bent U ook van harte welkom in onze winkel.

Op dit moment hebben wij geen prijslijst beschikbaar. Deze komt binnenkort weer. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.